60+ markt - Goed ouder worden in Osdorp
Samen met het lokale seniorennetwerk, woningcorporaties, bewonersinitiatieven, het Buurtteam Amsterdam, !WOON en andere partners uit Osdorp organiseert Stadsdeel Nieuw-West op 25 november op de 60+ informatiemarkt in het gebouw van het Stadsloket. Met workshops en kraampjes met informatie, waar u kunt rondlopen onder het genot van een hapje en drankje en live muziek van twee lokale koren. Op de markt kunt u uw vragen stellen over uw woonsituatie, activiteiten in de wijk, voorzieningen bij u in de buurt en zorg in- en rond uw huis. De verschillende workshops gaan in op thema’s als hoe kunt u voorkomen dat u valt, babbeltrucs, vitaal ouder worden en geldvraagstukken op latere leeftijd.

Gratis vervoer
Omdat het niet voor iedereen makkelijk is om bij het Stadsloket te komen, zal er de gehele middag een gratis bus van en naar de locatie rijden. Deze bus stopt op de volgende haltes: Buurthuis de Aker, Osdorperban (ter hoogte van de Aldi), bij de Klarenburgflat, voor de Osdorperhof aan de Pieter Calandlaan en bij De Wachter op de Wolbrantskerweg. De bus zal elk half uur een rondje maken: een indicatie van de aanrijtijden is te zien onder 'Meer informatie'. Uw lokale buurthuis zal er ook meer over weten.

Informatieboekje
Op de informatiemarkt zal ook een informatieboekje gepresenteerd worden waarin allerlei initiatieven en organisaties uit de buurt worden uitgelicht. Veel van de mensen die aanwezig zijn op de markt kunnen u er ter plekke meer over vertellen.


Info