Vrijwilligers Centrale Amsterdam 


Vind je het leuk om mensen gastvrij te ontvangen? Mensen te ontmoeten van over de hele wereld? Molen van Sloten zoekt iemand voor hun prachtige poldermolen.
Er is veel te doen bij de Molen van Sloten! Je kunt bezoekers begroeten en vertellen over de rondleiding in de molen. Of je kunt meehelpen in het winkeltje en bij de receptie. Als je administratieve taken leuk vindt, kan je hen daarbij ook ondersteunen. Je kunt persoonlijk contact maken met bezoekers en luisteren naar hun verhalen. Of je kunt jouw talenkennis op peil houden en een warm welkom bieden aan bezoekers van over de hele wereld.
Wat krijg je ervoor terug?
Molen van Sloten vindt het belangrijk om samen te ontdekken wat jij leuk vindt en wat haalbaar is. Je werkt in een prachtige omgeving in een historische poldermolen. Elke keer leer je weer iets nieuws. Je werkt samen met een enthousiast team van collega-vrijwilligers en altijd samen met minimaal één rondleider en een molenmanager. Er zijn regelmatige gezellige vrijwilligersbijeenkomsten en je krijgt de kans om je talen te oefenen en te verbeteren.
Nieuwsgierig?