De gebiedsmakelaars zijn in onze buurt wil een verbinder en aanspreekpunt zijn. Ze adviseren en bemiddelen en wanneer u er echt niet uitkomt, bieden ze hulp. Dit varieert van een paaltje dat verplaatst moet worden vanwege een verhuizing of een vuilcontainer die moet worden omgedraaid, tot de complete vernieuwing van een speelplek.

Ook als u een goed idee hebt voor de buurt of als u iets wilt organiseren, kunt u contact opnemen met de gebiedsmakelaar.
Ook als u een goed idee hebt voor de buurt of als u iets wilt organiseren, kunt u contact opnemen met de gebiedsmakelaar. Benieuwd wie de gebiedsmakelaar is van uw buurt?

Schakel tussen buurt en de gemeente
Ook Frank Huisman ziet zichzelf als schakel tussen bewoners, ondernemers, organisaties en de gemeente. Hij is gebiedsmakelaar van de Aker. Hij onderhoudt nauw contact met de bewoners in zijn gebied.

“Hier zijn een hoop actieve bewoners die veel voor elkaar (kunnen) krijgen. Zoals de Buurtbeurs op het vernieuwde Ecuplein, waar buurtgenoten voor het eerst in lange tijd elkaar weer écht konden ontmoeten. Ik wil helpen om tegenstellingen weg te nemen, de betrokkenheid in de wijk te vergroten en de openbare ruimte een plek voor iedereen te maken.”

Contact met Frank Huisman
Telefoon: 06 3859 7776
E-mail: frank.huisman@amsterdam.nlMilou Boumans is gebiedsmakelaar voor de winkelgebieden Osdorpplein (Osdorp), Ecuplein en Belgiëplein (De Aker, Sloten, Nieuw-Sloten). Vanuit deze nieuwe functie is zij het aanspreekpunt voor de ondernemers op en rond deze pleinen.  De ondernemers met wie ik de afgelopen weken heb kennisgemaakt, hebben mij hartelijk ontvangen. Samen zien we mooie kansen voor het Osdorpplein, Ecuplein en Belgiëplein waarin we gezamenlijk kunnen optrekken. Die samenwerking wil ik graag bevorderen, net als het versterken van het netwerk tussen verschillende partners, organisaties, bewoners en ondernemers. Dat kan bijvoorbeeld op het gebied van schoon, heel en veilig, waar ik ook het aanspreekpunt voor ben.”

Contact met Milou:
E-mail: m.boumans@amsterdam.nl
Telefoon: 06 3045 1705